Afspraak maken

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of wilt u uw keuken laten verbouwen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gedegen intake- en adviesgesprek met Tuijps in Amsterdam. Wij nemen de tijd voor u en zullen uw wensen vertalen naar uw droombadkamer of keuken. Op werkdagen zijn wij tussen 9:30 en 17:30 uur telefonisch bereikbaar op 020-494 02 80. Uiteraard kunt u ook een afspraak aanvragen via onderstaand formulier.

Waarom Tuijps?

Uniek aan Tuijps Tegels Sanitair en Keukens is dat wij werkelijk al uw zorgen uit handen nemen. Wij gaan verder waar menig keuken- en badkamerspecialist ophoudt doordat wij alle disciplines in eigen beheer hebben. Zo kunt u voor uw badkamer- toilet- of keukenverbouwing ook bij ons terecht voor het timmerwerk, elektra, loodgietwerk, stucwerk, tegelwerk en de aanleg van vloerverwarming. Wij noemen dit het van A tot Z pakket.

Wat zijn uw voorkeuren?

Wij willen u natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn tijdens het intakegesprek. Daarom vernemen wij graag van u om wat voor verbouwing het gaat zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op het gesprek en u van het beste advies kunnen voorzien. Ook kunt u aangeven welk dagdeel het best voor u uitkomt om de afspraak in te plannen. Wanneer u uw aanvraag heeft ingediend nemen wij zo snel mogelijk contact met u op ter bevestiging.

Verzoek tot maken van afspraak