Bij Tuijps zijn we van mening dat het kopen van keukens een speciale en een hele leuke ervaring moet zijn. Samen met onze ervaren keuken adviseurs kunt u bij ons stap voor stap uw droomkeuken realiseren. Kiest u voor een kookeiland of is een hoekopstelling toch praktischer? Wat zijn de voordelen van een stoomoven? Welke werkhoogte past het beste bij u?
Dit zijn allemaal vragen die wij graag met u doornemen. Aan de hand van uw keuzes maakt uw adviseur een full-color 3D tekening  waardoor u tot in detail kunt zien hoe uw toekomstige keuken eruit kan komen te zien. Liever uw keuken in een andere kleur? Geen probleem, met één druk op de knop veranderen wij uw keuze. Op deze manier kunt u eindeloos blijven combineren.

 

Onze keukens worden voor u op maat samengesteld uit verschillende onderdelen:

 

 

Tuijps werkt al jaren samen met alle bekende merken op het gebied van keukens, werkbladen, inbouwapparatuur en accessoires. Zo zijn wij select dealer van topmerken zoals Neff, Bosch, AEG, Siemens, Kemie, Dekker, Arte, Silestone, Atag, Quooker, Liebherr, Wave, Silverline en nog vele anderen. Bekijk hier ons overzicht van alle merken.

 

Op keukengebied hebben wij een breed scala aan fronten, kleuren en maten van verschillende topfabrikanten. Kiest u voor de Nederlandse kwaliteit van een Keller Keuken? Voelt u meer voor het Franse design van Schmidt keukens of heeft u liever Duitse degelijkheid en gaat uw keuze uit naar een Rational of een Rotpunkt keuken? Bij Tuijps grijpt u nooit mis.
Heeft u een bestaande keuken maar bent u uitgekeken op uw huidige front of kleur? Ook hierin bieden wij oplossingen op maat. Wij kunnen uw complete keuken voorzien van nieuwe fronten welke voor een verassend scherpe prijs voor u op maat gemaakt worden. Wij kunnen uw oude fronten op vakkundige wijze vervangen waardoor  u weer een “nieuwe” keuken heeft waar u weer jaren mee vooruit kan. U heeft de keuze uit meer dan 1000 verschillende kleuren in folie, mat gelakt of hoogglans gelakt. De keuze is helemaal aan u. Kom eens langs in onze keuken showroom in Amsterdam!