ATAG keukenapparatuur

Speciaal ontwikkeld voor uw keuken

ATAG keukenapparatuur is met de beste materialen en slimme details speciaal ontwikkeld om van uw keuken een nog betere en gebruiksvriendelijkere plek in uw huis te maken. ATAG heeft met zijn brede assortiment altijd keukenapparatuur passend bij uw keuken.

ATAG Kookplaten

Uw kookplaat is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw keuken. Hier staat u dagelijks gerechten klaar te maken voor u of uw gezin. Ruimte op uw kookplaat voor meerdere pannen is een belangrijk aspect en hier helpen wij u graag mee. Met een breed assortiment en keuze uit gas, inductie, keramisch of misschien wel combinatie hiervan hebben wij altijd een kookplaat die voldoet aan uw wensen. Kom naar onze winkel voor meer informatie over alle kook mogelijkheden van ATAG.

ATAG gaskookplaten

ATAG bestaat al decennia en dit zie je terug in de atag-gaskookplaatATAG kookplaten.De kookplaten zijn ontwikkeld met de nieuwste technologie, beste materialen en slimme details gericht op de behoefte van Nederlandse kok. ATAG kookplaten zijn uitgerust digitale timer omde resterende kooktijd af te lezen of de kooktijd in te stellen. Een compacte en vooral krachtige energiezuinige A+ branders waarmee een aanzienlijke tijdsbesparing realiseerd kan worden. Ook hebben de gaskookplaten een wokbrander met een krachtige vlam.

ATAG inductiekookplaat

Kook u liever op inductie dan op gas? De ATAG atag-magna-met-iris-slide-control-inductiekookplaatinductiekookplaat is een echte alleskunner. De inductieplaten zijn onder andere uitgerust met Bridge induction, hiermee heeft u met één klik een kookzone van 22 x 40 cm. Automatische panherkenning, hiermee licht de bediening van de betreffende kookzone op als hier een pan opgezet wordt. Iris Slide control waarmee de kookplaat met een lichte aanraking bedient kan worden en een Dual induction zone met een boostvermogen van 5500 watt. Een ideale kookplaat voor een kok die alles wilt kunnen.

ATAG Fornuizen

De semi-professionele, robuuste fornuizen van ATAG zijn fornuis-met-dubbele-oven-en-teppan-yaki-fg1211daeen must have voor elke kookliefhebber. Of u nu kiest voor het fornuis met een enkele oven, dubbele oven of dubbele oven met Teppan Yaki, elke uitvoering heeft zijn eigen voordelen. De fornuizen met enkele oven zijn uitgerust met zes branders, een oveninhoud vanaf 85 liter, onder- en bovenwarmte die los van elkaar of gecombineerd te gebruiken is en grill en hete luchtcirculatie. Combineert u graag meerdere kooktechnieken? Dan geeft de dubbele oven met of zonder Teppan Yaki grill u meer ruimte en mogelijkheden. Deze fornuizen kunnen elke kookklus moeiteloos aan.

ATAG Ovens

Of u de ATAG oven gebruikt voor het bakken van taarten magna-combi-stoomoven-cs6574m-atagvoor de verjaardag van u kind, een ovenschotel maakt voor een groep vrienden die komt eten of een vers brood bakt voor een picknick in het park. Een goeie oven is onmisbaar in elke keuken! Je kunt kiezen uit ATAG Combi-stoomovens waarmee je met lage druk stoom de structuur en voedingswaarde van ingrediënten behoud of de ATAG multifunctionele oven waarmee je gebruikt kunt maken van hete luchtcirculatie, onder- of bovenwarmte. Wij adviseren u graag de oven die past bij uw kookstijl.

ATAG Afzuigkappen

Afzuigkappen zorgen voor een prettige leefomgeving waarbij magna-eilandafzuigkap-wdd9074m-ataggeuren afkomstig van het koken stil worden afgevoerd. Bij ons heeft u de keuze uit drie stijlvolle ATAG afzuigkappen met maximale afzuigprestaties, afzuigkappen voor in een bovenkast, wandafzuigkappen of afzuigkappen voor in eiland opstellingen. Elke afzuigkap beschikt over een efficiënt koolstof- en vetfilter die met de vaatwasser schoongemaakt kan worden. Zo kunt u elke dag genieten van schone lucht in uw keuken.