Luxe keukenachterwanden

Luxe-keukenachterwanden

Uw keuken is compleet met een Tuijps luxe keukenachterwand. Een keuken achterwand in uw stijl en kleur van kwalitatief hoogwaardig aluminium, met een coating van polyester en teflon. Deze luxe keuken achterwand is 3 mm dun, hittebestendig en vervaardigd uit één stuk. Het is gemakkelijk schoon te houden en waterafstotend. Nawrijven na het schoonmaken is niet nodig u ziet er werkelijk helemaal niets op. Eindelijk geen vervelende strepen en vingerafdrukken meer.

Tuijps is gespecialiseerd in de bewerking van dit materiaal. Persoonlijk ingemeten en gemonteerd door de eerste en enige aanbieder in Nederland.

Uw keuken achterwand kan in iedere kleur worden geleverd die perfect zal aansluiten met uw vloer, fronten en blad. Het oppervlak heeft een fijnstructuur en is mat glanzend en kan in een egale of metallic kleur worden geleverd. Ook is het materiaal geschikt voor renovatie van uw oude keuken. Het kan over de bestaande tegels aangebracht worden zonder dat de oude tegels verwijderd hoeft te worden dat scheelt u een hoop tijd en geld.

Klik hier voor het kleuroverzicht.

De achterwand is geschikt voor uw keuken, toilet, douche, gang en zelfs woonkamer. Dit duurzame materiaal is zeer decoratief in diverse ruimten van uw huis om de door u gewenste sfeer te creëren.