Merken keukenapparatuur

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is een intensieve maar ook leuke ervaring. Een keuken gaat jaren mee en moet daarom goed passen bij uw interieur en uw gemak wensen. Onze keukenadviseurs helpen u graag verder in het uitzoeken van uw droomkeuken. Er zijn vele aspecten waar u zelf misschien niet meteen aan zou denken maar met de jarenlange ervaring van Tuijps krijgt u een keuken op maat.

Een keuken bestaat uit keukenmeubelen, werkbladen, inbouwapparatuur, keuken accessoires en een achterwand voor uw keuken. Tuijps is dealer van vele topmerken voor uw keuken.

Miele keukenapparatuur

Miele is gespecialiseerd in keukenapparatuur van hoge kwaliteit. Miele keukenapparatuur heeft een lange levensduur, laag energieverbruik en vele innovaties. Daarnaast hebben de producten een modern design en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk met onder andere automatische programma’s en touchscreens. Met Miele keukenapparatuur maakt u uw keuken compleet!

Silestone werkbladen

Silestone werkbladen zijn gemaakt van natuursteen en geven uw keuken een luxe uitstraling. Deze werkbladen hebben een kwart percentage van 93% waardoor ze erg hard en krasbestendig zijn. Daarnaast hebben ze een behandeling ondergaan waardoor ze een antibacteriële bescherming hebben. De Silestone werkbladen zijn verkrijgbaar in 3 afwerkingen.

Atag keukenapparatuur

Bij ATAG draait alles om uw kookgemak. De innovatieve producten bevatten slimme details, materiaal van hoge kwaliteit en een gevoelsmatige bediening. U heeft bij ATAG de keuze uit keukenapparatuur in diverse formaten en prijsklassen.

Quooker kokendwaterkraan

De Quooker, een innovatieve kraan die kokend water levert. In Nederland is de Quooker flink naam aan het maken en wordt ondertussen geplaatst in 1 op de 6 keukens. Deze kraan wordt geplaatst op het aanrecht en het reservoir in het kastje eronder. Je hebt de keuze uit diverse modellen van de Quooker.

Neff keukenapparatuur

Neff keukenapparatuur bestaat 135 jaar en levert keukenapparatuur dat is ontworpen om het koken leuker en gemakkelijker te maken. Neff heeft apparatuur met vernieuwende, innovatieve en praktische oplossingen voor alledaagse kookproblemen. Bij Tuijps kunt u terecht voor Neff ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten en afzuigkappen.

Naast deze merken verkoopt Tuijps ook de topmerken, Siemens, AEG en Liebherr.