Neff keukenapparatuur

neff, kookapparatuur, hobbykok, keuken, hobby kok, thuiskok, amsterdam, volendam, tuijps, keukens, tegels, badkamer, sanitair,
 

 

Nu 5 jaar garantie bij aankoop van 4 Neff inbouwapparaten

Bij de aanschaf van Neff apparatuur krijgt u nu de zekerheid om 5jaar zorgeloos te genieten. Met het 5 jaar garantiecertificaat in combinatie met de aankoopbon heeft u recht op 5 jaar garantie op uw inbouwapparatuur. U betaalt tien jaar lang geen materiaalkosten én geen arbeidsloon. In het derde tot en met het vijfde jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten (als u al een beroep moet doen op uw garantie). Om het 5 jaar garantiecertificaat te verkrijgen registreert u na aankoop uw Neff producten online.

 

Een kookworkshop voor 2 personen

Wilt u alles weten over uw Neff apparatuur en deze ten volle benutten? Schrijf u nu in voor een Neff kookworkshop bij Kookschool inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp.

De beste service

De Neff apparatuur is ontworpen om lang plezier van te hebben. Mocht er zich toch een storing voor doen dan kunt u profiteren van professionele, snelle en flexibele service zodat u snel weer kunt genieten van uw Neff apparaat.

– 24/7 kunt u telefonisch en online een service afspraak maken
– FlexService: een service bezoek kunt u inplannen op het moment dat het u uitkomt.
– Service bezoek en afhandeling binnen vijf dagen geregeld.