Rotpunkt keukens

Het Duitse merk Rotpunkt is al meer dan 75 jaar een nationaal en internationaal erkend keukenmerk. Rotpunkt staan bekend om hun betrouwbaarheid, het leveren van een hoogwaardig product en hun betrokkenheid bij klanten. Het van oorsprong familiebedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een onderneming met 250 kwalificeerde medewerkers.

Het merk is opgericht in 1930 onder de naam Rabe & Meyer. Ze zijn begonnen met het produceren van houten sigarenkisten, speelgoed en naaidozen. Later in de jaren ‘40 zijn ze begonnen met het produceren van de Rotpunkt keukens.

De keukens van Rotpunkt worden geproduceerd in de hoofdvestiging in Bünde en de filialen in Lohne en Getmold. Voor het produceren van de moderne en kwalitatief hoogwaardige keukens maken ze gebruik van moderne en innovatieve technieken.

 

neuheiten_01-cefa8fa4neuheiten_02-319cedea

Uitrusting

De keuken is en blijft een gebruiksvoorwerp, waarvan de kwaliteit zich laat zien in functionaliteit, ergonomie en vernieuwende techniek. Veel daarvan behoord bij Rotpunkt tot de standaard uitrusting van een moderne keuken. Veel is daarom vanzelfsprekend en bij de basisprijs inbegrepen. Wie meer wil krijgt dat bij Rotpunkt, en kan op die manier zijn/haar keuken op een hoger technisch niveau brengen.

Kwalitatieve keukens

Rotpunkt is in de jaren ’40 begonnen met het produceren van keukens en heeft hiermee jarenlange ervaring. Dit in combinatie met moderne productie technieken zorgt dat Rotpunkt kwalitatief hoge keukens produceert die functioneel en duurzaam zijn.

 

neuheiten_07-55a66491neuheiten_06-9e667a12

Design

Naast kwaliteit is design van de keuken een belangrijk aspect bij Rotpunkt keukens. Om nieuwe productielijnen vorm te geven worden er nauwkeurige onderzoeken gedaan naar design, duurzaamheid en kwaliteit. Hiermee levert Rotpunkt keukens die in alle aspecten voldoen aan de wensen van de consument.

 

 

Download hier het nieuwste ideeënboek “Highlights” van Rotpunkt