Verbouwing badkamer Monnickendam

Verbouwing badkamer Monnickendam. Deze week heeft Tuijps een badkamer verbouwing in Monnickendam afgerond. Toen Tuijps werd benaderd door de klant hebben wij een afspraak gemaakt in onze showroom te Amsterdam-Noord. Tijdens dit gesprek heeft de klant zijn wensen uitgesproken. Hier werd om boven in de badkamer een wc te creëren. Het afgebladderde schilderwerk te verwijderen en voorzien van nieuw schilderwerk.

 

Verbouwing badkamer werkzaamheden

Het creëren van een wc vanuit een niet bestaande situatie was niet de enige wens. De klant wilde namelijk ook het bestaande tegelwerk verwijderen (slopen) zodat de badkamer niet nog kleiner werd dan deze al was. Tevens moest boven het reeds bestaande tegelwerk en het afgebladderde schilderwerk aangepast worden. Vanwege vocht problemen (goede ventilatie) was het schilderwerk in de loop der jaren gaan bladeren waardoor er niet over het bestaande schilderwerk geschilderd kon worden. Onze loodgieter moest een hangende wc-pot creëren in de badkamer. Daar de huidige plaats van de douche niet op de meest praktische plek was hebben wij de douche verplaatst. Onze stukadoor moest de wanden voorzien van een dikke cement gebonden stuclaag zodat de tegelzetter zijn tegels op een vlakke ondergrond kon verwerken. Tevens hebben wij diverse leidingen weg gewerkt door middel van een koof.

 

VERBOUWING BADKAMER MONNICKENDAM RESULTAAT

Tijdens de werkzaamheden heeft de verkoopadviseur de verbouwing van de badkamer in Monnickendam begeleid. Tijdens deze bezoeken heeft onze klant de mogelijkheid om zijn vragen te stellen over de werkzaamheden en andere eventuele onduidelijkheden. Nadat alle werkzaamheden gedaan waren heeft de verkoopadviseur de badkamer opgeleverd aan de klant. Leidingen werden verlegd zodat de douchekraan verplaatst kon worden, leidingen werden aangelegd t.b.v. de nieuw te plaatsen toilet en leidingen werden weg gewerkt door middel van een koof zodat deze niet meer in het zicht zitten.

Benieuwd naar het resultaat van de verbouwing badkamer Monnickendam bekijk dan hieronder de foto’s.