Badkamer renovatie? Alles is mogelijk!

Romantisch, strak of toch licht en fris? Een functionele basisopstelling met douche en badkamermeubel of een eigen mini wellness center? De mogelijkheden met uw badkamer in Amsterdam zijn eindeloos. Gelukkig kunt u altijd terecht bij dé badkamerspecialist van Amsterdam en omstreken: Tuijps. Met een badkamer renovatie op maat laten wij uw dromen uitkomen!

Wat mag niet missen in uw badkamer?

Een droombadkamer ziet er voor iedereen anders uit.  U wilt bijvoorbeeld heel graag een inloopdouche, terwijl uw partner graag een bad wil. Natuurlijk kunt u hier uren over discussiëren, maar u kunt ook kijken naar wat u echt nodig heeft voordat u de badkamer gaat verbouwen. Heeft u bijvoorbeeld jonge kinderen of maken er doorgaans meerdere mensen (tegelijkertijd) gebruik van uw badkamer? Dan is een dubbele wastafel geen overbodige luxe. En wat dacht u van voldoende opbergruimte, goede verlichting en verwarming? Stuk voor stuk aspecten die een belangrijke rol spelen bij het verloop van jouw badkamer renovatie.

Bent u benieuwd wat de specialisten van Tuijps u adviseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak om samen naar uw gewenste badkamer renovatie te kijken.

Stel uw ideale badkamer in Amsterdam samen

Stapt u het liefst even snel onder de douche of gat u uitgebreid in bad? Of misschien houdt u wel van allebei? Wat uw woonwensen ook zijn, de badkamerspecialisten van Tuijps in Amsterdam helpen u graag om deze te verwezenlijken. Heeft u een kleine badkamer maar wit u toch graag een bad? Geen probleem! Met een ruimtebesparend bad geniet u van alle voordelen van een bad, zonder te veel ruimte op te offeren. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien voordat u begint met uw badkamer renovatie.

3D-badkamerontwerp

Bent u benieuwd op welke mogelijke manieren u uw badkamer kunt verbouwen? Bezoek dan onze showroom en maak samen met één van onze deskundige adviseurs een 3D-ontwerp van uw droombadkamer. Zo weet u direct wat er mogelijk is en wat niet, en kunt u met een gerust hart uw badkamer verbouwen!

Tuijps: dé badkamerspecialist in Amsterdam

Wilt u uw volledige badkamer verbouwen of bent u slechts op zoek naar een kleinschalige badkamer renovatie? Dan bent u bij Tuijps aan het juiste adres. Wij helpen u met advies op maat en nemen u graag alle werkzaamheden uit handen.

Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Dat kan in onze ruime showroom met meer dan 15 voorbeeldopstellingen. Hier vindt u het grootste assortiment sanitair, badkamermeubels en tegels. Ook vindt u hier de nieuwste meubels en accessoires van topmerken als Hotbath, Hansgrohe, Villeroy&Boch, HSK, Cleopatra, Sphinx, Hansgrohe, Fantini Rubinetti, DuravitPrimabad, Sanibell, Mosa Tegels, Marazzi, Grespania, Colorker, Floorgres, Rak en Labicer.

Op zoek naar uw droombadkamer in Amsterdam? Tuijps helpt u graag met een hoogwaardige badkamer renovatie op maat. Gewoon, makkelijk en vertrouwd!

Afspraak maken

Recente projecten