Keukens die bij u passen

Bij Tuijps vindt u een zeer compleet assortiment van diverse hoogwaardige merken zoals, Rational, Schmidt, Rotpunkt en Keller. Met de deskundige adviseurs van Tuijps en ons complete assortiment in onze 1000m2 grote showroom vindt u altijd een keuken die aansluit bij uw wensen, behoeften en natuurlijk uw budget.

Wij helpen u om uw droomkeuken in te delen

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is een intensieve maar ook leuke ervaring. Uw nieuwe keuken gaat jaren lang mee en wordt meestal elke dag intensief gebruikt.  De keuken moet daarom niet alleen goed passen bij uw interieur (mooi zijn), maar de keuken moet ook praktisch (ergonomisch) zijn en voldoen aan uw persoonlijke behoefte en wensen. De deskundige keukenadviseurs van Tuijps helpen u graag in het uitzoeken en ontwerpen van uw nieuwe die aan al uw eisen en verwachtingen voldoet. Er zijn vele aspecten waar u zelf misschien niet meteen aan zou denken maar met de jarenlange ervaring van Tuijps investeert u in een keuken op maat. U kunt hier lezen hoe wij uw keuken ontwerpen zonder de praktische, ergonomische en het financiële aspect uit het oog te verliezen.

U bent altijd welkom in onze keukenwinkel in Amsterdam. Wij helpen u graag!

Bent u toe aan een gloednieuwe op maat gemaakte keuken? Bekijk dan het complete assortiment in onze keukenwinkel. U bent natuurlijk altijd welkom in onze showroom in Amsterdam Noord, ook zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs voor u klaar staat maak dan een afspraak, dan reserveren wij alle tijd voor u.

Afspraak maken

Tuijps is een CBW erkende woonwinkel

Keukens kopen bij een CBW erkende woonwinkel biedt voor u als consument vele extra voordelen en zekerheden. Lees meer.
cbw erkend, woonwinkel, tuijps, volendam.

Recente projecten