Tegels in Amsterdam

Bent u op zoek naar nieuwe vloer- of wandtegels? Dan staat u vaak voor een belangrijke en soms ook moeilijke keuze. Welke stijl wenst u? Hoe groot moeten de tegels zijn? Zomaar wat vragen die uw uiteindelijke keuze flink kunnen beïnvloeden. Daarom is het fijn als u een vertrouwde tegelzetter in Amsterdam heeft die u van persoonlijk advies kan voorzien. Tuijps is al jaren een gewaardeerde tegelhandel in Amsterdam en voorziet u graag van advies!

Een ruim aanbod aan tegels in Amsterdam

Bij Tuijps vindt u een ruim aanbod aan vloertegels en wandtegels in Amsterdam. Ons assortiment bestaat uit tegels van verschillende grote tegelfabrikanten uit binnen- en buitenland. Een voorbeeld hiervan is Mosa Tegels, een oer-Hollands bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en produceren van de mooiste wand- en vloertegels. Bent u benieuwd welke soorten vloertegels en wandtegels wij u kunnen aanbieden?

Keramische tegels

Keramische tegels zijn relatief dunne plakken keramisch materiaal in diverse vormen, afmetingen en diktes. Ze zijn gemaakt van een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke materialen. Door de speciale productiemethode van keramische tegels zijn deze zeer praktisch in gebruik. De tegels zijn volledig homogeen en stoten dus alle vloeistoffen af. Dit voorkomt vlekken in uw nieuwe vloer tegels en wandtegels. Ideaal voor in de keuken, badkamer of op het toilet.

Bent u op zoek naar stevige en onderhoudsvrije tegels in Amsterdam? Dan zit u met keramische tegels helemaal goed. Deze zijn namelijk hard, hygiënisch, makkelijk schoon te houden en vuurbestendig. U kunt keramische tegels als vloertegels of als wandtegels gebruiken.

Natuursteen

Met natuurstenen vloertegels of wandtegels haalt u een stukje natuur in huis. Natuursteen bestaat uit gestold gesteente of uit versteend sediment zoals zand, klei of kalk. Natuurstenen tegels winnen de laatste jaren aan populariteit. Dit komt mede door hun veelzijdigheid. Natuurstenen tegels bestaan uit meerdere soorten, waarbij elke soort zijn eigen unieke eigenschappen heeft. Wilt u weten hoe u uw natuurstenen tegels in Amsterdam het beste kunt onderhouden? Neem dan contact op met uw vertrouwde tegelhandel in Amsterdam: Tuijps!

De mogelijkheden bij Tuijps tegelhandel in Amsterdam

Bij Tuijps tegelhandel in Amsterdam vindt u vele verschillende soorten, maten en kleuren tegels. Zo vindt u bijvoorbeeld tegels van 120 bij 60 cm, maar ook kleine wandtegels van slechts 10 bij 10 cm. Tevens vindt u bij ons ook gefreesde tegels, waarbij één grote tegel zo is gefreesd dat het allemaal losse strookjes lijken.

Persoonlijk advies van Tuijps

Het vinden van de juiste tegels voor uw keuken, badkamer of woonkamer hangt volledig van uw eigen wensen en eisen af. Zo brengen grote tegels rust in een ruimte, maar zijn deze wel lastiger om aan te brengen. Kleinere tegels geven een eigentijdse uitstraling die vaak terugkomt in luxe hotels. Wilt u grote en kleine tegels combineren? Ook dat kan. De mogelijkheden zijn oneindig!

Tuijps: uw vertrouwde tegelhandel en tegelzetter in Amsterdam

In de showroom van Tuijps vindt u een ruim aanbod aan vloertegels en wandtegels. Hier staan onze deskundige adviseurs ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van gepast advies te voorzien. Wandtegels, vloertegels of volledige tegelvloeren met vloerverwarming, de tegelzetters van Tuijps Amsterdam draaien hun hand nergens voor om.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden met tegels in Amsterdam? Neem dan contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak. Wij staan u graag te woord!