Uw toilet verbouwen? Alles is mogelijk!

Het toilet is één van de kleinste ruimtes in huis, misschien zelfs wel de kleinste. In veel gevallen is het ook een ruimte die vaak niet enorm veel aandacht krijgt als het op onderhoud en verbouwing aankomt. Begint uw toilet u langzaam toch te vervelen? Dan kunt u er voor kiezen om het toilet op te leuken met enkele mooie accessoires of een nieuwe toiletbril. U kunt er ook echt voor kiezen om het complete toilet te verbouwen. Nieuwe tegels, een hangend toilet of prachtige verlichting. Het kan allemaal met een toilet renovatie.

Voordat u uw toilet laat renoveren, is het uiteraard belangrijk om eerst naar uw wensen en eisen te kijken. Wilt u bijvoorbeeld uw toilet renoveren zodat deze makkelijk schoon te houden is? Dan is een functionele basisopstelling met lichte tegels de beste oplossing. Wilt u een gezellig en sfeervol toilet? Dan doen donkere tegels en zacht sfeerlicht het erg goed.

Benieuwd wat er allemaal in uw toilet mogelijk is? Kom gerust langs in onze showroom of maak een afspraak voor professioneel advies.

Direct duidelijkheid over de prijs van uw toilet renovatie

Een renovatie van uw toilet betekent vaak ook dat uw oude toilet eruit gesloopt moet worden. Bent u van plan om dit zelf te doen, of laat u dit liever doen door een echte vakman? Tuijps neemt u deze werkzaamheden graag uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken om rare bijkomende kosten of onverwacht hoge tarieven. U weet namelijk van tevoren precies wat uw toilet renovatie gaat kosten, inclusief de vaste installatieprijs.

Toilet renovatie naar wens

Bezoekt u het toilet slechts voor de benodigde doeleinden, of is het een plek waar u volledig tot rust komt? Afhankelijk van uw wensen en behoeften kan er een plan opgesteld worden om uw toilet te verbouwen. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kom naar onze showroom en bekijk samen met onze verkoper de mogelijkheden voor uw toilet renovatie, middels een 3D-ontwerp. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien om tot het juiste toilet te komen.

Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? In onze showroom kunt u verschillende toiletten bewonderen en vindt u het grootste assortiment sanitair en tegels van verschillende topmerken.

Wij nemen de renovatie van uw toilet graag uit handen. Van ontwerp tot planning en van inmeten tot uitvoeren. Gewoon, makkelijk en vertrouwd.

Afspraak maken

Recente projecten