Tuijps beloond voor duurzaamheidsbeleid

Tuijps beloond voor continu duurzaamheidsbeleid

Bij Tuijps is verantwoord ondernemen een doel, geen middel. Veiligheid, gezondheid en milieu gaan bij ons hand in hand. De Tuijps Groep was al het eerste Nederlandse tegelzetbedrijf dat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen certificaat (MVO) op Niveau 4 heeft behaald. Op het onderdeel Management zijn we nu zelfs gegroeid naar het hoogst haalbare Niveau 5, wat staat voor Excellent niveau, en daar zijn we ongelofelijk trots op!

Voor Excellent niveau geldt dat wij als organisatie leidend, trendsettend en innovatief zijn op MVO-gebied, aantoonbaar bevestigd met stakeholdermanagement op Niveau 5. Wij zetten technieken en middelen in om duurzaam ondernemen te optimaliseren en zodoende tot een excellent niveau uit te stijgen, boven dat van overeenkomstige organisaties.

Verantwoord is vanzelfsprekend

Bij Tuijps stoppen we niet bij alle geldende wet- en regelgeving en de eisen van onze opdrachtgevers; op het gebied van duurzaamheid zullen wij altijd proactief op zoek gaan naar verbeteringen. Zo werken wij met ketenpartners samen om bijv. de fysieke belasting van werknemers te verlagen. En dankzij onze innovatieve haakse Droomslijper kunnen tegelzetters veel eenvoudiger stofvrij werken.

Ondertussen gaan we keihard door met ons actieve duurzaamheidsbeleid en het verbeteren van processen, en zorgen we dat onze reeds behaalde doelen fier overeind blijven staan.

Tuijps beschikt over 4 belangrijke certificaten op het gebied van MVO.
Sinds 1997:         ISO 9001:2015
Sinds 2000:         VCA*
Sinds 2013:         ISO 14001:2015
Sinds 2016:         MVO certificaat geheel Niveau 4
Sinds 2017:         MVO thema bestuur en management Niveau 5
Lees hier het MVO-jaarverslag van Tuijps