Keller Keukens

Keller keukens

Tuijps is erkend dealer van Keller keukens en heeft diverse showmodellen in de winkel staan. Keller keukens is een Nederlandse producent en maakt keukens voor binnen en buitenland. Sinds 1935 produceert Keller keukens op Nederlandse bodem. Hierdoor is Keller op de hoogte van Nederlandse trends en de behoefte van de Nederlands consument. Keller keukens zijn innovatief, betrouwbaar en positioneert zich als een producent die kwaliteit levert. Ze staan dan ook stevig in de top 10 van toonaangevende Europese keukenfabrieken

Nederlandse producent

Keller is een 100% Nederlandse producent en produceert zijn
keukens al sinds 1935 in Nederland. Een keuken is een aanschaf voor vele jaren en deze wordt bij Keller keukens dan ook met zorg voor u samengesteld in de fabricagehal in Roosendaal. Hier werken dagelijks echte vakmensen om keukens op maat te maken zodat u veel kookplezier beleeft aan uw keuken.

De kwaliteit van Keller Keukens

Een lange levensduur en zorgeloos gebruik van de keukens zijn bij
Keller standaard ingebouwd. Of het nu gaat om de extra dikke 18 mm kwaliteit van deuren en romp, de geruisloze softdemping in scharnieren en ladegeleiders of het hoogwaardige hang- en sluitwerk: Keller werkt alleen met de allerbeste materialen en merken.

Design keukens

Met een eigen designteam volgt Keller internationale ontwikkelingen
en trends op de keukenmarkt. Deze worden door het team verwerkt en omgezet naar de behoefte van de Nederlandse markt. Hiermee zorgt Keller voor een design keuken waarin de nieuwste trends en ontwikkelingen en de behoefte van de Nederlandse consument zijn verwerkt.

Komt u eens vrijblijvend langs. Wij staan u dan graag te woord

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over Keller keukens, komt u dan eens een keer langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent natuurlijk altijd vrij om langs te komen maar als u een afspraak met een van onze deskundige adviseurs maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.

Afspraak maken

De greeploze Keller keukens

Welke uitstraling een keuken heeft en hoe het totaalplaatje eruit ziet is
afhankelijk van vele kleine details. Keller heeft daarom greeploze keukens ontwikkeld die zowel horizontaal als verticaal geheel greeploos zijn. Hiermee wordt het overall design van de keuken behouden en is het eindresultaat strak en modern. 

Massief houten keukens van Keller

De keuken is vaak het middelpunt van een woning, sfeer is dan ook
erg belangrijk. Hierbij spelen authentieke materialen en elementen een belangrijke rol. De houten keukens van Keller hebben massief houten kaders waarvan de binnenpanelen gefineerd zijn. Daarnaast worden alle niet houten elementen, zoals de afzuigkap, verwerkt in een schouw voor de optimale sfeerbeleving.

De keukenspeciaalzaak voor een professioneel advies

Keller keukens worden exclusief verkocht bij de top van de keuken-
speciaalzaken. Bij Tuijps hebben wij deskundige adviseurs die u van ontwerp tot oplevering begeleiden. Samen stellen we uw Keller keuken op maat samen waarbij we kijken we naar uw wensen en budget.

Een keuken met “groen” FSC-Certificaat

Keller is een producent die als een van de eerste in Nederlands FSC-
gecertificeerd was. Hiermee is het kiezen voor maatschappelijk verantwoordelijk producten erg makkelijk. U kunt een FSC-gecertificeerde Keller keuken namelijk krijgen zonder meerprijs.

Garantie

Keller keukens staat in voor de kwaliteit van hun producten. Om deze
kwaliteit te garanderen leveren ze 5 jaar onvoorwaardelijke fabrieksgarantie op hun keukens. Indien kwaliteit van de afwerking van uw keuken niet goed is of een bepaald onderdeel het niet goed doet wordt deze kosteloos door Keller vervangen of hersteld.

Uw persoonlijke Keller keuken

Keller keukens bestaat als sinds 1935 en heeft hiermee veel
kennis en ervaring van de Nederlandse consument en zijn klantwensen. Wie op zoek is naar een goede balans tussen prijs en perfectie zit met een Keller keukens helemaal goed. Samen met uw Tuijps specialist kunt u een Keller keuken samenstellen passend bij uw wensen en budget. Hierbij heeft u de keuze uit diverse materialen, inbouwapparatuur en kleuren. Bij Keller keuken heeft u de keuze uit negen kleuren en zes verschillende materialen voor de kasten, deuren en werkbladen. Alle elementen zijn hiermee op elkaar afgestemd. Met een slim keukenprogramma weet Keller inrichting te geven aan allerlei uitgesproken klantenwensen.