Slimme oplossingen meer opbergruimte

Slimme oplossingen zorgen voor veel opbergruimte

De grootte van uw huishouden bepaalt uw persoonlijk wensen en behoefte aan opbergruimte.  Heeft u een groot gezin, dan heeft u waarschijnlijk meer behoefte opbergruimte voor borden, potten en voorraad. Heeft u vaak gasten die komen eten ook dat kan uw behoefte voor veel opbergruimte vergroten. Kookt u graag uitgebreid dan heeft u behoefte aan bijzondere kook benodigdheden.

Hoeveel opbergruimte er gewenst is verschilt per huishouden

De hoeveelheid opbergruimte hangt af van uw persoonlijke wensen en behoeften. Omdat de keuken lange tijd mee gaat is het van belang dat er ook aan toekomstige behoeftes wordt gedacht.

Wie een groot gezin heeft, moet meer plaats voorzien – vooral voor borden, potten en voorraad. Ook de persoonlijke levensstijl, bijvoorbeeld als er vaak gasten komen, kan de behoefte aan opbergruimte beïnvloeden.

Wie graag uitgebreid kookt, moet ook de nodige plaats voorzien voor bijzondere kookbenodigdheden. Wie vaker boodschappen doet, heeft minder plaats voor voorraad nodig dan iemand die maar 1 of 2 keer per maand in het groot inkoopt.

Opbergruimte optimaal benutten

De ruimte in uw keuken zo goed mogelijk benutten is logisch. Maar met bredere, hogere en diepere lades is er gemakkelijk heel veel ruimte te winnen.

Win 15% ruimte met een brede voorraadlades

Twee lades naast elkaar nemen meer ruimte in dan één grote brede laden. Het is niet dus niet alleen goedkoper om één brede lade in uw keuken te plannen maar heeft ook nog als voordeel dat u 15% meer opbergruimte creëert.

Hoe vinden vinden wij extra opbergruimte?

Nieuwe “extra” opbergruimte vinden wij door functionele kastoplossingen. Nog meer opbergruimte voor al uw keukengerei.

Extra opbergruimte met bijvoorbeeld een spoelbaklade

Een lade met een uitsparing precies groot genoeg zodat deze links en rechts om uw spoelbak heen past. Op deze manier worden lege ruimte optimaal benut. Ideaal voor bijvoorbeeld uw sponzen en reinigingsmiddelen die direct binnen handbereik zijn op de plaats waar u ze het meest gebruikt.