Rational Keukens

Rational keukens | Designkeukens voor individualisten

 

Rational keukens biedt voor alle inrichtingsstijlen een ruime keuze van materialen, decors bijna alle mogelijke denkbare kleuren. Met een Rational keuken heeft u alles binnen handbereik, en wordt ook de verste hoek optimaal benut. Rekening houdend met uw wensen zorgen wij ervoor dat u ontspannen kunt koken in uw Rational keuken. De innovatieve constructie en de toepassing van uiterst moderne technologieën garanderen u een optimale functionaliteit en ergonomie.

Kwaliteits kenmerken van Rational

De kwaliteitsbelofte van Rational aan u

Het hoge kwaliteits niveau van Rational wordt door regelmatige controles van onafhankelijke instanties bevestigd. Rational staat voor de kwaliteit van haar producten en biedt Tuijps u de garantie voor een individueel advies, zorgvuldige planning, vakkundige montage en een snelle vakkundige nazorg.

De top 8 kwaliteitsgaranties van Rational

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over Rational, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.

Afspraak maken

 

Rational stijlvol elegant met strakke lijnen

Rational staat al sinds jaar en dag bekend om haar stijlvolle design, gecombineerd met innovatieve technieken en uitstekende functionaliteit. Het Duitse keukenmerk heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van kwaliteitskeukens met een stijl die veel verschillende doelgroepen aanspreekt. Van puristisch en designgericht tot tijdloos en stijlvol elegant, er is voor ieder wat wils! Kenmerkend zijn de greeploze kasten en lades wat voor een moderne en eigentijdse uitstraling zorgt. Dankzij deze unieke stijl is Rational een keukenmerk geworden van internationale allure.

De filosofie van Rational

De productie en samenstelling van een Rational keuken is altijd goed doordacht, uniek en waardevast. Dankzij de eigen productfilosofie heeft ieder model een typerend en geheel eigen karakter. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke vormgeving en op maat gemaakte oplossingen. Tuijps helpt u daarom graag bij het samenstellen van uw persoonlijke droomkeuken van Rational.

 

Rational keukens voor mensen met smaak

Rational heeft de combinatie van traditionele ambachtstechnieken met hedendaagse technologieën tot een ware kunst verheven. Met de stijlvolle Rational keukens kunnen zeer uiteenlopende inrichtingsstijlen worden gerealiseerd. Van mediterraan tot neobarok voor een onconventionele, maar toch degelijke levensstijl.

  • Rational keukens, Amsterdam Noord, Volendam, design keukens, installeren keukens, plaatsen keukens, schmidt, rotpunkt, keller,