Rational Keukens

Rational keukens | Designkeukens voor individualisten.

Rational keukens, een uitzonderlijk design leeft van reductie. Designkeukens van Rational fascineren door hun pure esthetiek en strakke lijnen. De innovatieve constructie en de toepassing van uiterst moderne technologieën garanderen een optimale functionaliteit en ergonomie.

Rational stijlvol elegant met strakke lijnen

Rational staat al sinds jaar en dag bekend om haar stijlvolle design, gecombineerd met innovatieve technieken en uitstekende functionaliteit. Het Duitse keukenmerk heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van kwaliteitskeukens met een stijl die veel verschillende doelgroepen aanspreekt. Van puristisch en designgericht tot tijdloos en stijlvol elegant, er is voor ieder wat wils! Kenmerkend zijn de greeploze kasten en lades wat voor een moderne en eigentijdse uitstraling zorgt. Dankzij deze unieke stijl is Rational een keukenmerk geworden van internationale allure.

De filosofie van Rational

De productie en samenstelling van een Rational keuken is altijd goed doordacht, uniek en waardevast. Dankzij de eigen productfilosofie heeft ieder model een typerend en geheel eigen karakter. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke vormgeving en op maat gemaakte oplossingen. Tuijps helpt u daarom graag bij het samenstellen van uw persoonlijke droomkeuken van Rational.

Kwaliteit

Om de Duitse kwaliteit te waarborgen, worden hoge eisen gesteld aan de Rational keukens. Geavanceerde technieken worden daarbij gecombineerd met een ambachtelijke productiewijze. Verder leidt de zorgvuldige selectie van de beste materialen tot een keuken van uitstekende kwaliteit. U zult daarom jarenlang plezier hebben van uw Rational keuken. Niet alleen vanwege de lange levensduur, maar uiteraard ook vanwege het tijdloze design! Het hoge kwaliteitsniveau – tot uiting gebracht in de slogan ‘made in Germany’ – maakt Rational tot een gerenommeerd merk.

Rational keukens voor mensen met smaak

Rational heeft de combinatie van traditionele ambachtstechnieken met hedendaagse technologieën tot een ware kunst verheven. Met de stijlvolle Rational keukens kunnen zeer uiteenlopende inrichtingsstijlen worden gerealiseerd. Van mediterraan tot neobarok voor een onconventionele, maar toch degelijke levensstijl.

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over Rational, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.

Afspraak maken

  • Rational keukens, Amsterdam Noord, Volendam, design keukens, installeren keukens, plaatsen keukens, schmidt, rotpunkt, keller,