Rotpunkt keukens

 

Het Duitse merk Rotpunkt is al meer dan 75 jaar een nationaal en internationaal erkend keukenmerk. Rotpunkt staat bekend om hun betrouwbaarheid, het leveren van een hoogwaardig product en hun betrokkenheid bij klanten. Het van oorsprong familiebedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een onderneming met 250 kwalificeerde medewerkers.
neuheiten_02-319cedeaneuheiten_01-cefa8fa4

Het merk is opgericht in 1930 onder de naam Rabe & Meyer. Ze zijn begonnen met het produceren van houten sigarenkisten, speelgoed en naaidozen. Later in de jaren ‘40 zijn ze begonnen met het produceren van de Rotpunkt keukens. Dit bleek een schot in de roos, want inmiddels is Rotpunkt uitgegroeid tot een internationaal topmerk.

De keukens van Rotpunkt worden geproduceerd in de hoofdvestiging in Bünde en de filialen in Lohne en Getmold. Voor het produceren van de moderne en kwalitatief hoogwaardige keukens maken ze gebruik van moderne en innovatieve technieken. Dit zorgt ervoor dat u uw keuken van uitstekende kwaliteit is zodat u er lang plezier van zult hebben.

Uitrusting

De keuken is een belangrijke plek in huis, waarvan de kwaliteit zich laat zien in functionaliteit, ergonomie en vernieuwende techniek. Deze onderdelen behoren tot de standaard uitrusting van de Rotpunkt keukens en is daarom als vanzelfsprekend bij de prijs inbegrijpen. Wie meer wil krijgt dat bij Rotpunkt, en kan op die manier zijn/haar keuken op een hoger technisch niveau brengen. Lees meer.

Komt u eens vrijblijvend langs. Wij staan u dan graag te woord

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over Rotpunkt keukens, komt u dan eens een keer langs in onze 1000m2 grote showroom in Amsterdam Noord. U bent natuurlijk altijd vrij om langs te komen maar als u een afspraak met een van onze deskundige adviseurs maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.

Afspraak maken

Rotpunkt impressies

Wilt u alvast wat voorbeelden zien van de diverse mogelijkheden van Rotpunkt keukens. Onderstaand hebben wij een aantal foto’s voor geselecteerd. Het is slechts een kleine greep uit de collectie van Rotpunkt.