Rotpunkt uitrusting

Kwalitatieve keukens

Rotpunkt uitrusting. Rotpunkt is in de jaren ’40 begonnen met het produceren van keukens en heeft hiermee jarenlange ervaring. Dit in combinatie met moderne productie technieken zorgt dat Rotpunkt kwalitatief hoge keukens produceert die functioneel en duurzaam zijn.
rotpunkt keukens, details, uitrusting, neuheiten_07-55a66491rotpunkt keukens, volendam, amsterdam, tuijps, keukens, verbouwing, verbouwen, neuheiten_06-9e667a12

Design

Naast kwaliteit is design van de keuken een belangrijk aspect bij Rotpunkt keukens. Om nieuwe productielijnen vorm te geven worden er nauwkeurige onderzoeken gedaan naar design, duurzaamheid en kwaliteit. Hiermee levert Rotpunkt keukens die in alle aspecten voldoen aan de wensen van de consument.

Greeploze keuken

Tegenwoordig wordt er veel gekozen voor een greeploze keuken. De horizontale greeplijsten, ook wel komgrepen genaamd, zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Wat u mooi vindt plaatsen wij in uw keuken.

Keukenprogramma’s

Rotpunkt heeft verschillende programma’s in haar assortiment. Kiest u voor een Rotpunkt dan heeft u keuze uit verschillende afwerkingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een klassieke houten keuken, Oak Line Edition, gelakte keuken of een kunststof keuken.

Download hier het nieuwste ideeënboek “Highlights” van Rotpunkt.