Alles in TuijpsHuysch

De aankoop van een keuken en/of badkamer is een goede investering in uw woning, maar zeker geen dagelijkse bezigheid. Laat u daarom door onze vakkundige adviseurs informeren over de vele mogelijkheden die aansluiten bij uw droomwensen.

Nauw betrokken tot aan het eindresultaat

Benieuwd hoe makkelijk?

Keukens
Tegels
Sanitair
Wellness

Het stappenplan dat wij met u doorlopen

Ervaar het Wellness Experience Center bij TuijpsHuysch

Wilt u een Wellness-Badkamer maar twijfelt u of dit wel echt iets voor u is? Kom dan in ons Wellness Experience Center testen. Achter gesloten deuren kan u de volledige Wellness ervaring uitproberen! Ontdek het gemak en de ontspanning die een Whirlpool of een Stoomcabine met zich mee brengt!

Zonder Zorgen Verbouwen

Zoekt u een betrouwbare partner die u niet alleen van een nieuwe badkamer, maar ook van een nieuwe keuken, nieuw tegelwerk of zelfs een volledige wellness kan voorzien? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en ontdek hoe wij ‘Zonder Zorgen Verbouwen’!

Service en uw zekerheden

Om u extra goed te beschermen zijn wij door het Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) erkend. Uw rechten op het gebied van garantie, financiën en voorwaarden zijn hierdoor gewaarborgd.

9.2
13 beoordelingen
Bekijk alle reviews