Op dit moment is Tuijps gestaag bezig met het betegelen van 262 huurwoningen in de Kolenkitbuurt in Amsterdam.

Over het project

Het middengebied van de Kolenkitbuurt wordt de komende jaren vernieuwd. Het gaat in totaal over 500 appartementen en eengezinswoningen. Naast nieuwe appartementencomplexen zal de openbare ruimte ook compleet op de schop gaan. Dit zal ervoor zorgen dat de Kolenkitbuurt weer een bruisend onderdeel van Amsterdam wordt!!

De rol van Tuijps

Tuijps zal tijdens deze bouwfase alle woningen voorzien van tegelwerk. Dit project bestaat uit 56 sociale huurwoningen, 69 woningen in het middensegment en 137 koopwoningen. Tuijps begon dit project met het tekenen van het te plaatsen tegelwerk. Vervolgens hebben de  Badkamer- en Keukenadviseurs dit met de installateurs besproken. Hierna zijn de installateurs naar de bouw gegaan om van de droom werkelijkheid te maken. Als laatste gaat de verkoopadviseur of een van onze uitvoerders op de bouwplaats kijken of alles goed geplaatst is. Zo zorgt Tuijps ervoor dat u zonder zorgen kan verbouwen. Dat noemt Tuijps het A tot Z pakket!

Wilt u ook dat uw droom zonder zorgen werkelijkheid wordt gemaakt? Maak dan hier een afspraak of kom gezellig langs in onze showroom!