Renovatie Badkamer Amsterdam

In Amsterdam heeft Tuijps weer een badkamer gerenoveerd. De badkamer verbouwing in Amsterdam moest voldoen aan een aantal wensen van de klant. De klant wilde in de beperkte ruimte een badmeubel, een aparte douchehoek waarin ook een toilet aanwezig was. Ook moest in een hoek de wasmachine + droog combinatie geplaatst worden. Ook was de deur en het kozijn verouderd dus hebben we gekeken of ook deze meegenomen kon worden tijden de renovatie van de badkamer.

 

Renovatie badkamer Amsterdam

Na diverse ontwerpen met de klant te hebben besproken hebben wij de badkamer verder uitgediept. Met betrekking tot model en kleur, formaat tegels, wijze van betegeling, greeploze badmeubel of juist met grepen, spiegelkast ja/nee, het creëren van een douchekabine of juist alleen een vast scherm of een combinatie daarvan. Nadat alles was besproken is voor de klant de offerte gemaakt. Na deze fase hebben wij de werkzaamheden doorgenomen zodat er achteraf geen onduidelijkheid ontstaat.

 

ASPRAKEN RENOVATIE BADKAMER

In de badkamer is gekozen voor een badmeubel van 60cm breed. Met daarnaast een glazen douchescherm met een flap van +-30cm er aan vast zodat het douchegedeelte tijdens het douchen wat groter is. Het grote voordeel hiervan is dat de douche ruimte tijdens het douchen meer comfort biedt en na het douchen deze flap weer ingeklapt kan worden zodat de ruimte van de badkamer optimaal benut blijft. Daarnaast is gekozen voor een compacte WC combinatie opstelling van Duravit zodat we ook hier toch al gauw weer 5 cm meer ruimte over hielden. Ook hebben we de draai richting van de badkamer deur veranderd zodat de binnenloop naar de badkamer nu beter is dan voorheen.

Tijdens de werkzaamheden kwam onze tot de conclusie dat de badkamer toch wel erg mooi werd en de plafond niet achter kon blijven. Op verzoek van de klant hebben we tijdens de werkzaamheden ook onze timmermannen tussen door ingepland zodat we de badkamer konden voorzien van een verlaagd met inclusief 3 spotjes.

Nieuwsgierig naar het resultaat. Bekijk hieronder dan de foto’s.