Tuijps heeft onlangs een toilet onder handen genomen. Het oude Toilet was gedateerd en de eigenaren waren toe aan meer ruimte in hun kleinste kamertje.

Design

Bij het kleinste kamertje is het belangrijk dat deze niet klein aanvoelt, je moet er immers op je gemak kunnen zitten. Daarom hebben de eigenaren na een gesprek met een van onze adviseurs gekozen voor mat-witte wandtegels. De vloertegels zijn donkere strooktegels. Er is gekozen om deze ook op het Geberit-inbouwreservoir terug te laten komen. Zo zorgen we voor een ruime sfeer in het toilet.

A tot Z pakket

Tuijps biedt met haar A tot Z pakket zo veel meer aan dan alleen het leveren van de benodigde materialen. Hier heeft Tuijps bijvoorbeeld het oude sanitair verwijderd en afgevoerd. Onze loodgieter heeft vervolgens al het leidingwerk aangepast zodat de ideale positie gecreëerd kon worden. Daarna hebben wij de wanden gestukadoord. Vervolgens hebben wij de badkamer betegeld en is al het sanitair gemonteerd. Tot slot hebben de kitters van Tuijps alles netjes afgekit.

 

Zo zorgt Tuijps er voor dat u zonder zorgen kan verbouwen.

Meer weten over ons A tot Z pakket? Klik dan hier of maak hier afspraak met een van onze adviseurs!