Werkwijze

Wanneer u bij ons in de showroom een keuken, badkamer, tegelvloer of een ander product heeft gezien wat u aanspreekt kunt u, indien gewenst, bij een van onze verkopers meer informatie opvragen. Wanneer u besluit om een prijsopgave te laten maken loopt u samen met uw verkoper stapsgewijs door het gehele proces. Wij inventariseren tijdens dit gesprek uw wensen en verwachtingen en vertellen u wat onze mogelijkheden zijn. Tevens bespreken we de gewenste kwaliteit, kleuren, afwerkingen, afmetingen en alle overige onderdelen van uw nieuwe keuken, badkamer of tegelvoer.

Ontwerp fase
ls alle informatie verzameld is, kunt u samen met de verkoper aan de slag met het maken van een ontwerp op maat. Het is aan te raden om vooraf de beschikbare ruimte globaal op te meten zodat we gericht te werk kunnen gaan. Een plattegrond van uw woning meenemen is (indien beschikbaar) uiteraard ook prima

Materiaal keuze
Wanneer het ontwerp voor uw nieuwe keuken, badkamer of tegelvloer naar wens is kijken we verder naar de materialen. Welk type toiletpot heeft u voor ogen? Wat voor maat douchecabine past het beste in uw ruimte? Wilt u een granieten werkblad op uw keuken of gaat u toch voor massief hout of keramiek? Vergis u niet, een nieuwe keuken of badkamer uitzoeken kan al snel enkele uren in beslag nemen. U kunt hier uiteraard altijd een afspraak voor maken.

Offerte
Indien u snel ter zake wilt komen werken wij de offerte ter plaatse voor u uit, terwijl u nog een kopje koffie drinkt. U kun er ook voor kiezen om op een later tijdstip terug te komen om het uitgewerkte voorstel nogmaals op uw gemak met uw verkoper stap voor stap door te nemen. Alle uitgezochte materialen komen dan nog uitgebreid te sprake en u kunt dan uiteraard ook nog wijzigingen aanbrengen.

Deal afronden TuijpsZodra alles is doorgesproken is het zover: u staat op het punt om een nieuwe keuken, badkamer of tegelvloer aan te schaffen. Naar aanleiding van uw wensen en budget heeft u een keuze. Het is belangrijk dat u een positief gevoel bij ons heeft, bij Tuijps treft u geen cowboy taferelen. Handjeklap alsof u op de markt staat of eindeloos moeten onderhandelen over de prijs is niet onze filosofie. U hoeft bij ons niet in badjas om 06:00 voor de deur te staan voor een goede prijs. De prijs die u krijgt voor uw nieuwe keuken, badkamer of tegelvloer is direct de laagste prijs en daar staan wij 100% achter.

Inmeten van uw vloer, toilet, badkamer of keuken
Wanneer u de knoop heeft Opmeten van uw keuken, badkamer of tegelvloerdoorgehakt maakt onze verkoper met u een afspraak voor het inmeten van uw vloer, toilet, badkamer of keuken. Wij komen dan bij u thuis alles nameten om ervoor te zorgen dat de door u uitgezochte materialen ook daadwerkelijk passen. Mochten er aan de hand van dit bezoek nog wijzigingen worden aangebracht dan kunt u dat samen met uw verkoper in de showroom bespreken of gewoon thuis, vanuit uw luie stoel via de e-mail.

Wanneer alles is ingemeten kunnen de materialen worden besteld. U maakt met uw verkoper een afspraak wanneer u uw nieuwe keuken, badkamer of tegelvloer afgeleverd of geplaatst wilt zien. Vanzelfsprekend dient u wel rekening te houden met de geldende levertijd welke sterk afhankelijk is van uw keuze.

Gelakte keukendeuren hebben een langere levertijd dan kunststof deuren. Sommige tegels zijn op voorraad en andere tegels komen bijvoorbeeld uit Spanje of Italië. Uw verkoper kan u van te voren aangeven wanneer we op z’n vroegst kunnen starten. Vervolgens wordt deze datum vastgezet bij onze uitvoerder en onze planning in Volendam zal dit schriftelijk aan u bevestigen.

Plaatsen van uw nieuwe vloer, badkamer of keuken
Eindelijk, het wachten wordt beloond! Uw nieuwe vloer, badkamer of keuken wordt geïnstalleerd. Door onze eigen betrouwbare vakmensen weet u met Tuijps in ieder geval zeker dat uw droom niet in het water zal vallen. Wij zorgen ervoor dat aan al uw verwachtingen wordt voldaan. Met andere woorden: alle dingen die gebeuren moeten om de nieuwe keuken of badkamer te plaatsen worden door of via ons uitgevoerd. Uitgangspunt is dat wij voor alle aspecten van het werk uw contactpersoon zijn. Wanneer wij uw woning definitief verlaten, is uw badkamer of keuken volledig gebruiksklaar. U hoeft alleen nog in te ruimen en uw keuken of badkamer in gebruik te nemen.

Service
Jammer genoeg leven we niet in een perfecte wereld en dus kan er met dergelijke projecten wel eens iets mis gaan. “Waar gewerkt wordt vallen spaanders” luidt het bekende gezegde. Ook Tuijps ontkomt niet aan deze werkelijkheid. Wij proberen echter wel om perfectie na te streven en met ruim 92% probleemloze opleveringen komen we aardig in de buurt. Mocht er echter iets zijn zoals een ontbrekend artikel of bijvoorbeeld schade aan een van uw aangekochte producten dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor uw op. Onze installateurs werken met opleverlijsten welke na (gezamenlijke) controle wordt ingevuld. Eventuele knelpunten gaan dezelfde dag nog naar uw verkoper toe en hij zal er zorg voor dragen dat dit direct zal worden ingepland. Wij sluiten het dossier niet eerder voor alles is afgewerkt en gebruiksklaar is opgeleverd.

Zoveel mag u van ons verwachten, welkom bij Tuijps.